Projekt: Utjecaj različitih vinifikacijskih tehnologija na kvalitativna svojstva vina od autohtonih hrvatskih sorti: uloga vina u ljudskoj prehrani (VINUM SANUM)

Pozivam sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na HRZZ projektu “Utjecaj različitih vinifikacijskih tehnologija na kvalitativna svojstva vina od autohtonih hrvatskih sorti: uloga vina u ljudskoj prehrani (VINUM SANUM)”, s ciljem istraživanja utjecaja umjerene konzumacije vina na psiho-fizičko zdravlje ljudi. Prijaviti se možete do 04.06.2019. preko web stranice projekta:

http://vinumsanum.iptpo.hr

Ujedno vas molim da proslijedite link ili osobno informirate studente, članove vaše obitelji, prijatelje, poznanike, suradnike, …  s područja Istre i Kvarnera da se prijave za sudjelovanje na projektu VINUM SANUM.

Sve informacije o projektu i prijavi za sudjelovanje (obrazac prijave, informirani pristanak, odobrenje Etičkog povjerenstva KBC Rijeka) imate na web stranici projekta