On-line platforma #DONESIDOMA

Poštovane/i,
        S obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu epidemijom korona virusom (COVID-19) uslijed koje su građani ograničeni u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, uključujući i kupnju, Grad Rovinj-Rovigno zajedno sa Udrugom Agrorovinj pokreće on-line platformu #DONESIDOMA putem koje se omogućuje prodaja proizvoda lokalnih poljoprivrednih proizvođača sa područja grada Rovinja.
        Putem iste moći će se jednostavno i brzo pregledavati trenutna ponuda poljoprivrednih proizvoda na području Rovinja, upoznati gospodarstva koja nude svoje proizvode i putem direktnog kontakta sa proizvođačima realizirati kupnju svježih domaćih poljoprivrednih proizvoda. Način preuzimanja, kao i plaćanje kupljenih proizvoda dogovara kupac direktno sa proizvođačima.
        Molimo Vas da nas povratno izvijestite ukoliko ste zainteresirani za suradnju na razvoju spomenute on-line platforme te da nam dostavite Vaš logotip, kontakt (naziv, sjedište/adresu, broj telefona i email adresu) kako bismo mogli započeti za unosom podataka u platformu odnosno oglašavanjem, na mail udruga.agrorovinj@pu.t-com.hr.
        U prilogu šaljemo tablicu koju molimo da ispunite i vratite na mail (oni koji se još nisu prijavili).
#DONESIDOMA – PODACI
#DONESIDOMA